ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ - ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Η ΑΧΑ Ασφαλιστική ιεραρχεί ψηλά στις προτεραιότητές της, την Εταιρική Ευθύνη και αναβαθμίζει τη δραστηριότητα και την προσφορά της στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, το περιβάλλον, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.
Με πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν καθιερωθεί ως θεσμοί, η ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ εδραιώνει τη θέση και το κύρος της, ως κορυφαίου ασφαλιστικού φορέα, με ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, με όραμα και ευθύνη για την ανάπτυξη της κοινωνίας μέσα στην οποία δραστηριοποιείται.
Στο πλαίσιο της των υποστήριξης δραστηριοτήτων για την ανάπτυξη και ενίσχυση της AXA Ασφαλιστικής στην περιοχή των Ιωαννίνων αλλά και στον ευρύτερο χώρο της Ηπείρου, μέσω του Γραφείου του αποκλειστικού συνεργάτη της κου Περικλή Φαραό, με μεγάλη μας χαρά είμαστε σε θέση να χορηγήσουμε με ομαδικό ασφαλιστήριο τους  νέους και νέες, μέλη του συλλόγου Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ,  έως 16 ετών.
Πιο αναλυτικά έχουμε τη δυνατότητα να τους παρέχουμε, σε περίπτωση ατυχήματος  ένα άκρως ικανοποιητικό πακέτο παροχών  ως 400€ που περιλαμβάνει:
·         Αμοιβές ορθοπεδικού και χειρουργού
·         Ακτινογραφίες, μαγνητική
·         Έξοδα αγοράς φαρμακευτικού υλικού
·         Φυσικοθεραπείες
Επιπλέον, εμείς από την πλευρά μας είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε ανάγκη των μελών του Συλλόγου, εξασφαλίζοντάς τους προστασία, σε κάθε στάδιο της προσωπικής και επαγγελματικής πορείας τους, μέσα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα υγείας, συνταξιοδότησης και εξασφάλισης περιουσίας της Εταιρείας μας.
 Η δέσμευσή μας είναι να λέμε αυτά που κάνουμε και να κάνουμε αυτά που λέμε, να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας, να τους κρατάμε πάντα ενήμερους και τέλος, να πράττουμε το μέγιστο έτσι ώστε να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν.

Για την ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Περικλής Φαραός

Agency Manager AXA Ασφαλιστικής

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

7ους ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2015

Πολλαπλά τα οφέλη της κολύμβησης για τα παιδιά