ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2016




Στον φυσικό του χώρο, στο κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας, επέλεξε να κόψει φέτος ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Ιωαννίνων την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Παρουσία του συνόλου σχεδόν των αθλητών τους και των γονιών τους που γέμισαν από άκρη σε άκρη την κερκίδα, ο ΑΟ Ποσειδών οργάνωσε τη «Γιορτή του Κολυμβητή», γιορτάζοντας παράλληλα και τα 25 του χρόνια ενεργής παρουσίας στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης.
Τους αθλητές, τους γονείς και τους φίλους του Ομίλου καλωσόρισε η πρόεδρος του Ποσειδώνα Αγνή Δρίμτζια, η οποία τους ευχαρίστησε για το ότι είναι κοντά σε κάθε δραστηριότητα του Συλλόγου και δεσμεύτηκε πως οι άνθρωποι του Ποσειδώνα θα συνεχίσουν με την ίδια όρεξη, «γιατί όσο κάνουμε πετάλι, το ποδήλατο δεν πέφτει». Η κα. Δρίμτζια αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία με τη διοίκηση του ΕΑΝΚΙ για τη συντήρηση και την αναβάθμιση του κολυμβητηρίου, φέρνοντας ως παράδειγμα και την τοποθέτηση ηλεκτρονικού θερμομέτρου, ενώ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει και τα δύο μεγάλα ραντεβού για το επόμενο διάστημα: Τα 9α Ποσειδώνια «Easter Cup» το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Απριλίου και τον επετειακό 10ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων στις 18 Σεπτεμβρίου.
Της κοπής της βασιλόπιτας προηγήθηκαν οι βραβεύσεις των αθλητών που ξεχώρισαν για τις διακρίσεις τους την προηγούμενη χρονιά. Ειδικότερα, βραβεύτηκαν οι:

Αφροδίτη Θώδη για την 3η θέση στα 200μ. ύπτιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Θεσσαλονίκη Εφήβων – Νεανίδων.

Ελεονώρα Κόκκαλη για την 3η θέση στα 4Χ100 μ. ελεύθερο στην συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων στο Μεσογειακό Κύπελλο και την 7η θέση στα 200 μ. μικτή ατομική, καθώς και την 1η θέση στα 200 μ. μικτή ατομική στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Παμπαίδων/Παγκορασίδων ΑΒ΄ Κολύμβησης.

Ασημίνα Δούλη για την 6η θέση στα 200 μ. και 50 μ. ύπτιο και την 8η θέση στα 100 μ. ύπτιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Παμπαίδων/ Παγκορασίδων ΑΒ΄ Κολύμβησης.

Ελένη Παπαδιά για την 7η θέση στα 100 μ. ύπτιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Παμπαίδων/Παγκορασίδων ΑΒ΄ Κολύμβησης

Χρήστος Παπαναστασίου για την 6η θέση στα 100 μ. ύπτιο με ατομική επίδοση και την 6η θέση στα 50 μ. ύπτιο με ατομική επίδοση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Παμπαίδων/Παγκορασίδων ΑΒ΄ Κολύμβησης.

Βασίλειος Τσουμάνης για την 8η θέση στα 50 μ. ύπτιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Θεσσαλονίκη Εφήβων - Νεανίδων.

Βραβεύσεις υπήρξαν και για τους αθλητές που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης.Ειδικότερα, βραβεύτηκαν οι:

Θωμάς Τσιγγέλης για την 1η θέση στα 400 επιφάνειας και τις 2ες θέσεις στα 800 επιφανείας, 200 επιφανείας και 100 επιφανείας.

Θωμάς Τσιγγέλης, Αλέξης Δήμου, Ιωάννης Τσούτσινος και Στυλιανός Μακρυδήμας για το χάλκινο μετάλλιο στα 4Χ100 μ. στην κατηγορία παίδων.

Στυλιανός Μακρυδήμας για την 5η θέση στα 50 επιφάνειας, την 6η θέση στα 50 μ. άπνοια, την 7η θέση στα 100 επιφανείας και την 8η θέση στα 200 επιφανείας.

Ιωάννης Τσούτσινος για την 8η θέση στα 50 επιφάνειας και την 7η θέση στα 400 μ. επιφάνειας.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Οδυσσέας Πότσης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας, Πολιτισμού και Αλληλεγγύης Παντελής Κολόκας, η περιφερειακή σύμβουλος Γιούλα Μητροκώστα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Γιάννενα Τώρα» Άρης Μπαρτζώκας και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κυριαζής, καθώς και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΝΚΙ Σπύρος Πάικας. Πέραν των καθιερωμένων ευχών στους χαιρετισμούς τους αναφέρθηκαν και σε ζητήματα που αφορούν άμεσα τους αθλούμενους στο κολυμβητήριο, με τον κ. Πότση να κάνει γνωστό ότι τις επόμενες εβδομάδες θα τοποθετηθεί ένας εξωτερικός αυτόματος απινιδωτής, όπως έχει γίνει και σε άλλους αθλητικούς χώρους, ενώ ο κ. Πάικας είπε πως πέρα από τα έργα στήριξης του κλειστού κολυμβητηρίου και της σύνδεσης με το αποχετευτικό που έχουν ολοκληρωθεί, άμεσα ξεκινούν οι εργασίες για τη στεγανοποίηση της οροφής και συνεχίζεται η προσπάθεια για την εξασφάλιση και άλλων κονδυλίων από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

7ους ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2015