6ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2013»


Μια γιορτή της κολύμβησης θα αποτελέσουν και φέτος τα «Ποσειδώνια», που οργανώνει για 6η συνεχή χρονιά ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Ιωαννίνων, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Το 6ο Κύπελλο Ιωαννίνων «Ποσειδώνια 2013» εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων από τον τουρκικό ζυγό και θα φιλοξενηθεί το διήμερο 27 και 28 Απριλίου στο κλειστό κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας, με συμμετοχή αθλητών από 8 έως 12 ετών από τα σωματεία της Ηπείρου και όχι μόνο.
Τα «Ποσειδώνια» έχουν καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης που γίνονται στην Ελλάδα με σκοπό τη διάδοση του αθλητικού πνεύματος, αλλά και η δυνατότητα στους αθλητές να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες από μικρή ηλικία.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ η τελετή έναρξης έχει προγραμματιστεί το Σάββατο στις 17.30.
Στον 1ο νικητή θα απονεμηθεί κύπελλο, ενώ μετάλλιο και δίπλωμα θα απονεμηθούν στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας. Κύπελλο θα απονεμηθεί και στις τρεις ομάδες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα χρυσά μετάλλια. Επίσης, έχει προβλεφθεί αναμνηστικό σε όλους τους αθλητές.
Χορηγός του αγώνα είναι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

7ους ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2015

Πολλαπλά τα οφέλη της κολύμβησης για τα παιδιά