1η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ Ο Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ



     1η επαρχιακή ομάδα αναδείχθηκε ο Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξήχθη από 22-24 Ιουνίου 2012 στην Τρίπολη, με 2 ασημένια μετάλλια και συμμετοχές σε 5 τελικούς.
     Ο Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, συμμετείχε με τις 2 αθλήτριες:
ΧΑΡΙΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ετών 19
ΣΙΑΤΕΡΛΗ ΒΑΡΒΑΡΑ, ετών 15
στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατακτώντας την 15η θέση στο σύνολο των 39 ομάδων που βαθμολογήθηκαν και αναδείχθηκε 1η επαρχιακή ομάδα.
     Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά:
     Η ΧΑΡΙΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (ετών 19) κατέκτησε 2 ασημένια μετάλλια στα 100μ ύπτιο (με χρόνο 1:04:42) και 200μ ύπτιο ( με χρόνο 02:19:58) και την 5η θέση στα 50μ ύπτιο(με χρόνο 30:68) και επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την κατάταξή της στις κορυφαίες αθλήτριες της Ελλάδας.
    Η ΣΙΑΤΕΡΛΗ ΒΑΡΒΑΡΑ (ετών 15) κατέκτησε την 6η θέση στα 400μ μικτή ατομική με χρόνο 05:08.20 και την 6η θέση στα 200μ πρόσθιο με χρόνο 02:43.14 παρά την μικρή της ηλικία.
     Σημειώνουμε ότι όρια για τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών είχαν και οι αθλητές ΒΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (16 ετών) και ΣΟΚΟΛΗΣ ΗΛΙΑΣ (16 ετών) οι οποίοι δεν συμμετείχαν λόγω της προετοιμασίας τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών.
     Οι μεγάλες επιτυχίες των αθλητριών μας αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα αν λάβουμε υπόψη το υψηλό επίπεδο καθώς και τις ηλικίες των υπολοίπων αθλητών αλλά και τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες προετοιμάστηκαν. 
     Ελπίζουμε κι ευχόμαστε, η νέα αγωνιστική χρονιά να ξεκινήσει έγκαιρα και να συνεχιστεί χωρίς τα προβλήματα που δημιούργησε η οικονομική κρίση.
     Ζητούμε από όλους τους φορείς να σταθούν δίπλα στο άθλημα της κολύμβησης αλλά και στον Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ που τόσες επιτυχίες έχει φέρει στην πόλη μας.
     Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ συγχαίρει θερμά τις αθλήτριές του, τους γονείς τους, καθώς και τον προπονητή τους κ. Παππά Πέτρο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

7ους ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2015

Πολλαπλά τα οφέλη της κολύμβησης για τα παιδιά