ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΛΟ

            Το Σάββατο 19/11/2011, μεικτή ομάδα υδατοσφαίρισης που αποτελείτο από αθλητές και αθλήτριες του Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων και Α.Σ. Ολυμπιάδα Ιωαννίνων, μετέβη στην Κοζάνη όπου και έδωσε φιλικό αγώνα πόλο με την τοπική ομάδα της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης (η οποία προήλθε από τη συγχώνευση των τοπικών σωματείων Εθνικός Κοζάνης, Άλμπατρος Κοζάνης και Α.Κ.Μ.Σ. Ποσειδών Κοζάνης), στο οποίο η Γιαννώτικη ομάδα επικράτησε με σκόρ 16-11.
            Ο Τεχνικός σύμβουλος των σωματείων μας κ. Goran Krivokapic, δήλωσε ικανοποιημένος μόνο από το αποτέλεσμα, ζητώντας περισσότερη συμμετοχή και δουλειά στις προπονήσεις, καθώς μόνον έτσι θα επέλθει βελτίωση και αποτελεσματικότητα.
            Στη συνέχεια, οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες μετέβησαν στην Πτολεμαΐδα όπου διεξήχθη ο αγώνας πόλο της Α1 μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ν.Ο. Βουλιαγμένης (για την ιστορία, στον αγώνα επικράτησε ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης με σκορ 11-2).
            Οι αθλητές δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τη δυνατότητα που τους δόθηκε ώστε να ζήσουν από κοντά την εμπειρία ενός τόσο σημαντικό αγώνα, ανάμεσα σε δύο μεγάλα και ιστορικά σωματεία στο χώρο της υδατοσφαίρισης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

7ους ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2015