ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8α ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ

                                             

400 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ 8-12 ΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ              
  ΣΤΑ  8α ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2015

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 05/04/2014 οι Διασυλλογικοί Κολυμβητικοί Αγώνες 8α ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2015, ένας αγώνας που ήδη έγινε θεσμός στο αθλητικό γίγνεσθαι της πόλης μας . Έγινε θεσμός όχι μόνο από την προσπάθεια του Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ως διοργανωτή , αλλά και από την απαίτηση των ομάδων που συμμετείχαν.

Η πόλη μας φιλοξένησε από το Σάββατο  04/04 έως και την Κυριακή 05/04/2015 μια πολύ μεγάλη αθλητική διοργάνωση με συμμετοχή 20 ομάδων - 400 αθλητών /αθλητριών  από 8-12 ετών από τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα  , την Πτολεμαϊδα, , τηn Κοζάνη , την Καρδίτσα ,τη Λαμία ,την Ιτέα, το Αγρίνιο, την Κέρκυρα καθώς και από τα Ιωάννινα. Φέτος για πρώτη φορά συμμετείχαν αθλητές από την γειτονική Αλβανία.
Το γεγονός της συμμετοχής τόσων ομάδων έχει ιδιαίτερη σημασία λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες . Το υψηλό επίπεδο όμως των αγώνων αποτέλεσε για μια ακόμη χρονιά ισχυρό πόλο έλξης .
 Οι εντυπώσεις των συμμετεχόντων ήταν άριστες , τα σχόλια ιδιαίτερα κολακευτικά και όλοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στο:
  www.poseidonia.gr

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ευχαριστεί θερμά τον μεγάλο  χορηγό το «φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ» , καθώς και όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση των υψηλού επιπέδου αγώνων. Ειδικότερα ευχαριστεί και συγχαίρει τους γονείς εθελοντές του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ καθώς και το Σώμα  Εθελοντών  Σαμαρειτών και  Διασωστών  του  Ελληνικού  Ερυθρού  Σταυρού για την παρουσία τους στη διοργάνωση.
Θερμές ευχαριστίες και στην Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης για την στήριξή της.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ υπόσχεται να ανταποκριθεί στην απαίτηση όλων να συνεχίσει να διοργανώνει αγώνες υψηλών προδιαγραφών και να ενισχύει έτσι τον αθλητισμό της πόλης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ