ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ SITE ΓΙΑ ΤΑ 8α ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ!!!!!!!



 Ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδώνας Ιωαννίνων, συνεπής στο ραντεβού του, διοργανώνει και φέτος για 8η συνεχόμενη χρονιά τα 8α Ποσειδώνια, στις 4 και 5 Απριλίου 2015 στο Εθνικό Κολυμβητήριο Ιωαννίνων.
Η πόλη των Ιωαννίνων και η κολυμβητική μας κοινότητα είναι έτοιμη να υποδεχτεί για ακόμα μια χρονιά τις κολυμβητικές ομάδες και να προσφέρουμε, προπαντός, μια πολύ όμορφη εμπειρία για τους μικρούς αθλητές μας αλλά ταυτόχρονα και αγώνες κύρους όπως άλλωστε κάθε χρονιά.

Φέτος, με αφορμή τα 8α Ποσειδώνια, αποκτήσαμε το δικό μας website καθώς και όλες τις απαραίτητες ψηφιακές υποδομές για μπορέσουμε να προσφέρουμε σε αθλητές και φίλους της διοργάνωσης όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και να μεταφέρουμε την φανταστική εμπειρία των αγώνων πέρα από τα γεωγραφικά όρια των Ιωαννίνων.

Μέσα από το νέο μας website, το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε στη διεύθυνση www.poseidonia.gr, θα πληροφορούμε τους αθλητές και φίλους μας για την πορεία των αγώνων, θα ανακοινώνουμε αποτελέσματα και ειδοποιήσεις και φυσικά θα ανεβάζουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο!

Επιπλέον επειδή οι εποχές επιβάλουν νέες τεχνολογίες και εργαλεία για επικοινωνία, συνεργασία και διαμοιρασμό εμπειριών, τα Ποσειδώνια δεν θα μπορούσαν να μην μπουν σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο των κοινωνικών δικτύων που τόσο έχει μπει στην καθημερινότητά μας.

Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε την σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/poseidonia.gr) μέσα από την οποία θα μπορείτε να βλέπετε νέα, φωτογραφίες & ανακοινώσεις και να γίνετε μέλος της μεγάλης ομάδας μας, στέλνοντάς μας τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για να γίνουμε καλύτεροι.
Φτιάξαμε το λογαριασμό μας στο twitter (https://twitter.com/poseidoniaSEC) για όλους όσους τους ταιριάζει γρήγορη και συνοπτική ενημέρωση και φυσικά το κανάλι μας στο youtube όπου εκεί θα αρχίσουμε σιγά σιγά να αποτυπώνουμε τις καλύτερες στιγμές μας μέσω των βίντεο που θα ανεβάζουμε!

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στον ψηφιακό κόσμο των Ποσειδωνίων και σας περιμένουμε για να μοιραστούμε όμορφες στιγμές των αθλητών μας!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

7ους ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2015

Πολλαπλά τα οφέλη της κολύμβησης για τα παιδιά