Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Βραβεύσεις και κοπή πίτας 2015

Την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας του πραγματοποιεί ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Ιωαννίνων την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα, στην Αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας, ενώ παράλληλα θα βραβεύσει αθλητές, προπονητές, χορηγούς και υποστηρικτές.
Ειδικότερα, στην εκδήλωση θα βραβευτούν η Ελεωνόρα Κόκκαλη και Αφροδίτη Θώμη για τα μετάλλια που κατέκτησαν στους Πανελλήνιους αγώνες κλασικής κολύμβησης στη χρονιά που πέρασε.
Βραβείο θα απονεμηθεί και στους Ιωάννα Καρύδη, Ξένια Στεργιοπούλου, Βασίλειο Τσουμάνη, Βησσαρίωνα Χριστοδούλου για τη συμμετοχή του σε τελικούς αγωνισμάτων στους Πανελλήνιους αγώνες κλασικής κολύμβησης.
Επίσης θα βραβευτούν οι αθλητές του Α.Ο Ποσειδών Ιωαννίνων Θωμάς Τσιγγέλης, Στέλιος Μακρυδήμας, Γιάννης Τσούτσινος, Αλέξης Δήμου, Νεφέλη Μπερή για τα μετάλλια που κατέκτησαν στους Πανελλήνιους αγώνες Τεχνικής κολύμβησης.
Μια ξεχωριστή βράβευση θα γίνει στους μικρούς αθλητές του Ομίλου που είχαν τις περισσότερες παρουσίες στις προπονήσεις.
Επίσης, θα βραβευτούν οι δρομείς μεγάλων αποστάσεων Πέτρος Ευαγγέλου, Πέτρος Κατσουλίδης, Πέτρος Παλάσχας για την καθοριστική συμβολή και βοήθειά τους στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην πόλη μας καθώς και στη διοργάνωση του «Γύρου της Λίμνη».
Ειδική βράβευση θα γίνει στους μεγάλους υποστηρικτές των αθλητικών διοργανώσεων του Ποσειδώνα: ΒΙΚΟΣ ΑΕ, Σιόντης Sports και Saucony, Τράπεζα Πειραιώς, Κ. Κατσιούλης ΑΕΒΕ, ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ», Καρβούνης Catering, ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ, Dream Strom, Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, Ξενοδοχείο Grand Serai, Epirus Palace, Ξενοδοχείο Βυζάντιο, Ξενοδοχείο Olympic, καθώς και στους Ηλία και Δημήτρη Γκαρτζονίκα οι οποίοι μέσω των εταιριών τους Μέθεξις Foundation και Ορίζοντας συνέβαλαν τα μέγιστα στην ανάπτυξη και προβολή του «Γύρου της Λίμνης».
Ξεχωριστή απόδοση τιμής αποτελεί η βράβευση του μεγάλου Γιαννιώτη γλύπτη Θεόδωρου Παπαγιάννη, ο οποίος για μία ακόμη χρονιά φιλοτέχνησε το συλλεκτικό μετάλλιο του «Γύρου της Λίμνης».
Τέλος, για την πολύχρονη εθελοντική στήριξή τους σε όλες τις διοργανώσεις και δράσεις του, ο Όμιλος θα βραβεύσει το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, την Ελληνική Αστυνομία, την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Ιωαννίνων.

Ο Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων προσκαλεί στην εκδήλωση όλους τους αθλητές του, τους γονείς, τους φίλους του, καθώς και όλους όσοι συμμετέχουν κάθε χρόνο εθελοντικά στο «Γύρο της Λίμνης», τις αρχές της πόλης και τα ΜΜΕ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

7ους ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2015