ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Νέα διοργάνωση το Σούπερ Καπ το 2015

Στο Σούπερ Καπ ο ΑΟ Ποσειδών Ιωαννίνων
-          Η μοναδική ομάδα από την Ήπειρο που έχει δικαίωμα συμμετοχής στο νέο θεσμό της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Με τους κορυφαίους κολυμβητές της χώρας θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Ποσειδών Ιωαννίνων, καθώς η ομάδα της πόλης θα είναι μεταξύ αυτών που θα συμμετέχουν στο Σούπερ Καπ, μια νέα διοργάνωση που εντάσσει στο καλεντάρι της για το 2015 η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.
Ο Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων είναι η μοναδική ομάδα από την Ήπειρο που θα πάρει μέρος σε αυτό τον νέο θεσμό και η επιλογή δεν έγινε τυχαία. Στο Σούπερ Καπ που προγραμματίζεται να διεξαχθεί το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου στην Αθήνα, έχουν κληθεί να συμμετέχουν οι κορυφαίοι σύλλογοι της χώρας, όπως αυτό προκύπτει από το άθροισμα των βαθμών τους στο σύνολο των βαθμολογιών των Πανελληνίων πρωταθλημάτων όλων των Κατηγοριών και ΟΠΕΝ την περίοδο 2013-14.
Ειδικότερα, δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα 12 πρώτα Σωματεία της Περιφέρειας Αττικής (ΑΝΟ Αργυρούπολης, Ολυμπιακός, Ωκεανός, ΑΝΟ Γλυφάδας, Ποσειδών Ιλισίων, Παλαιό Φάληρο, Εθνικός Πειραιά, ΓΣ Περιστερίου, ΑΕ Χαϊδαρίου, Ολυμπιάδα ’73, Ηλυσιακός, Ιωνικός Νίκαιας),  τα 4 πρώτα της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ, ΧΑΝΘ, Άρης Θεσσαλονίκης, Ηρακλής)και το πρώτο κάθε Περιφέρειας (ΝΟΒΑ - Θεσσαλίας, ΚΕ Κοζάνης - ΚΔ Μακεδονίας, ΝΟ Ρεθύμνου και ΝΟ Χανίων που ισοβαθμούν - Κρήτης & Ρόδου, ΝΟ Χαλκίδας - Αν. Στερεάς & Εύβοιας, ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης - Αν. Μακεδονίας & Θράκης, ΝΕ Πατρών –Πελοποννήσου και Ποσειδών Ιωαννίνων - Δυτ. Στερεάς, Ιονίων & Ηπείρου).

Η συμμετοχή για τον Ποσειδώνα δεν είναι απλά τιμητική, αλλά και ουσιαστική, καθώς θα δώσει την δυνατότητα στους αθλητές τους να τεστάρουν τις δυνάμεις τους σε μία ακόμη σημαντική διοργάνωση, ενώ υπάρχει και οικονομικό κίνητρο. Η πρώτη ομάδα της κατάταξης των Σωματείων της Περιφέρειας καθώς και η δεύτερη ομάδα της ίδιας Περιφέρειας, απαλλάσσονται της υποχρέωσης καταβολής παραβόλου συμμετοχής στους Πανελλήνιους αγώνες Προαγωνιστικών ηλικιών και σε όλα τα Πανελλήνια πρωταθλήματα του 2015.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

7ους ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2015