ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ο.Α.Κ.Α 10-14/07/2012


6 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
( 1 ΧΡΥΣΟ - 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ - 3 ΧΑΛΚΙΝΑ)
          Το επιστέγασμα μιας επιτυχημένης αγωνιστικής χρονιάς για τον ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ήρθε από την αγωνιστική ομάδα του ομίλου, αποτελούμενη από 14 κολυμβητές/τριες, με τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που έγινε στο κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Μαρούσι στις 10-14/07/2012.
Για μια ακόμη φορά οι  αθλητές της έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κατέταξαν την ομάδα 15η σε σύνολο 120 ομάδων με 85 βαθμούς στην γενική βαθμολογία κατηγοριών .
Η εφετινή μεγάλη επιτυχία του Ομίλου είναι η κορύφωση της συνεχούς ανοδικής πορείας των τελευταίων ετών και έρχεται σαν επιστέγασμα των συντονισμένων προσπαθειών των αθλητών και αθλητριών μας ,των προπονητών, του Δ.Σ. του Ομίλου και των γονέων.
Η παρουσία της ομάδας μας ήταν εντυπωσιακή και τα αποτελέσματα ανεβάζουν την Γιαννιώτικη κολύμβηση πιο ψηλά και το σημαντικότερο είναι ότι τα αποτελέσματα αυτά επιτεύχθηκαν με σκληρή προπόνηση , καθαρό αθλητικό πνεύμα, και παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει το άθλημα της κολύμβησης στην πόλη μας.
Ιδιαίτερα πρέπει να τονιστεί η προσπάθεια και η συμβολή του προπονητή της ομάδας μας Πέτρου Παππά ο οποίος μέσα σε έξι χρόνια κατάφερε να ανεβάσει το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών, με αποτέλεσμα ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ να θεωρείται μια από τις καλύτερες επαρχιακές ομάδες πανελληνίως.
Συγκεκριμένα,  μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές:
Σιατερλή Βανέσα: 1 χρυσό στα 200μ πρόσθιο και 2 ασημένια στα 100μ πρόσθιο και 400μ μικτή ατομική στην διπλή κατηγορία των Κορασίδων(15 ετών).  
Στεργιοπούλου Ξενία: 2 χάλκινα μετάλλια στα 200μ πεταλούδα και 400μ μικτή ατομική στην κατηγορία Παγκορασίδων Β (13 ετών).
Η ομάδα της σκυταλοδρομίας Παγκορασίδων Β΄ αποτελούμενη από τις αθλητριες: Γιαννάκου Βασιλικη, Στεργιοπούλου Ξενία, Καρύδη Ιωάννα, Λώλα Αθανασία   1 χάλκινο μετάλλιο στα 4 Χ 200μ ελεύθερο.
Συμμετοχές σε τελικούς είχαν οι αθλητές:
Βάσιος Γιάννης: 4ος στα 200μ ύπτιο στην κατηγορία Παίδων
Στεργιόπουλος Γεράσιμος : 5ος στα 200μ ελεύθερο και 200μ πεταλούδα και 6ος στα 100μ πεταλούδα στην κατηγορία Παμπαίδων Α΄
Διδασκάλου Κων/νος : 5ος στα 400μ μικτή ατομική Παίδων
Γιαννάκου Βασιλική : 5η στα 400μ ελεύθερο, 6η στα 800μ ελεύθερο Παγκορασίδων Β΄.
Σοκόλης Ηλίας : 8ος στα 200μ ύπτιο Παίδων
Καρύδη Ιωάννα : 8η στα 400μ ελεύθερο και 8η στα 800μ ελεύθερο Παγκορασίδων Β
Η ομάδα της σκυταλοδρομίας Παγκορασίδων Β΄ αποτελούμενη από τις αθλήτριες: Γιαννάκου Βασιλική, Στεργιοπούλου Ξενία, Καρύδη Ιωάννα, Λώλα Αθανασία την 7η θέση στα 4Χ100 ελεύθερο και την 7η θέση στα 4Χ100 μικτή ομαδική
Επίσης με όρια συμμετείχαν οι εξής αθλητές:
Κατσουλίδη Κωνσταντίνα, Δήμου Στέφανος, Λώλα Αθανασία,
Ζούνη Χρυσαυγή, Χριστοδούλου Βησσαρίων, Ντάγκας Δημήτριος.
Ευχόμαστε ανάλογη πορεία και στην συνέχεια για τους αθλητές και τον προπονητή μας, και στήριξη από τους αρμοδίους φορείς στον Όμιλο μας, η οποία μας είναι αναγκαία για να συνεχίσουμε. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

7ους ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2015