Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

550 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ 8-12 ΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΑ 5α ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2012


     Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 08/04/2012 οι Διασυλλογικοί Κολυμβητικοί Αγώνες 5α ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2012, ένας αγώνας που ήδη έγινε θεσμός στο αθλητικό γίγνεσθαι της πόλης μας . Έγινε θεσμός όχι μόνο από την προσπάθεια του Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ως διοργανωτή , αλλά και από την απαίτηση των ομάδων που συμμετείχαν. 
     Η πόλη μας φιλοξένησε από το Σάββατο  07/04 έως και την Κυριακή 08/04/2012 μια πολύ μεγάλη αθλητική διοργάνωση με συμμετοχή 28 ομάδων - 550 αθλητών /αθλητριών  από 8-12 ετών από τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο,  την Δράμα, τις Σέρρες, την Πτολεμαϊδα, την Κοζάνη, τη Βέροια, τα Τρίκαλα, τα Γρεβενά, το Αγρίνιο, την Κέρκυρα καθώς και από τα Ιωάννινα.
     Το γεγονός της συμμετοχής τόσων ομάδων έχει ιδιαίτερη σημασία λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες . Το υψηλό επίπεδο όμως των αγώνων αποτέλεσε για μια ακόμη χρονιά ισχυρό πόλο έλξης .
      Οι εντυπώσεις των συμμετεχόντων ήταν άριστες , τα σχόλια ιδιαίτερα κολακευτικά και όλοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά.
     Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ευχαριστεί θερμά τους μεγάλους χορηγούς: την ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ και τη βιομηχανία ΒΙΚΟΣ ΑΕΒΕ καθώς και όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση των υψηλού επιπέδου αγώνων. Ειδικότερα ευχαριστεί και συγχαίρει τους γονείς εθελοντές του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ καθώς και το Σώμα  Εθελοντών  Σαμαρειτών και  Διασωστών  του  Ελληνικού  Ερυθρού  Σταυρού για την παρουσία τους στη διοργάνωση.
     Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ υπόσχεται να ανταποκριθεί στην απαίτηση όλων να συνεχίσει να διοργανώνει αγώνες υψηλών προδιαγραφών και να ενισχύει έτσι τον αθλητισμό της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου