ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Κ.Ο.Ε. ΕΩΣ 31/12/2011

Ακολουθεί το έγγραφο - ανακοίνωση της Κ.Ο.Ε.



Αριθ. πρωτ.    6703/Ε
Αθήνα 10 Νοεμβρίου 2011


Προς
Σωματεία – Μέλη ΚΟΕ
Περιφερειακές Επιτροπές
-------------------------------



Κύριε Πρόεδρε,

            Υπό τις σημερινές συνθήκες, περικοπή του ύψους της εγκριθείσας επιχορήγησης, και χωρίς να υπάρχει, ούτε καν ένδειξη, από τη Γ.Γ.Α για το αν θα υπάρξει επιχορήγηση μέχρι τέλος του έτους και πότε αυτή θα καταβληθεί, το Δ.Σ της ΚΟΕ στη συνεδρίασή του στις 9.11.11 αποφάσισε, λόγω αδυναμίας χρηματοδότησης, (τελευταία επιχορήγηση τον Ιούλιο 2011), να αναστείλει όλες τις προγραμματισμένες μέχρι 31.12.11 αγωνιστικές εκδηλώσεις.
Θα συνεχισθούν μόνο οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με τις Εθνικές ομάδες που έχουν εξασφαλίσει ή διεκδικούν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Συγκεκριμένα θα λάβουμε μέρος με 5μελή ομάδα κολυμβητών-τριών στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες κολυμβητηρίου 25μ. και με δεδομένο τη συμμετοχή των Εθνικών ομάδων Υδατοσφαίρισης Ανδρών-Γυναικών στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες τον Ιανουάριο στο Eindhoven, οι οποίοι αποτελούν πρόκριμα για την συμμετοχή των ομάδων στο Προολυμπιακό Τουρνουά, θα συνεχισθεί μέχρι τέλους του έτους η διεξαγωγή των αγώνων των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης της Α1 κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών.
Όσον αφορά τη διεθνή κολυμβητική διοργάνωση «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» στις 3-4/12/11, θα διεξαχθεί αποκλειστικά και μόνο με ευθύνη της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντροδυτικής Μακεδονίας.


Για το Δ.Σ

Ο Γενικός Γραμματέας


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

7ους ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2015